Winkel

Via twee grote deuren loop je vanuit het atelier zó de winkel in. Waar vroeger de koeien op stal stonden is nu een etalage van de nieuwste hebbedingetjes en onverwacht originele cadeaus. De winkel is een schakel naar de samenleving en tevens eventueel een leer- en ervaringsmiddel door de verkoop van o.a. woonaccessoires, cadeauartikelen en natuurlijk de zelf gemaakte producten uit het atelier.

Als klant word je geïnspireerd door creatieve ideeën en je ontdekt geheel nieuwe toepassingen. Maar de winkel is bovenal een leuke en sfeervolle plek om te shoppen. En natuurlijk word je geholpen door vriendelijk personeel die het cadeau net even iets anders inpakken dan wat je in een reguliere cadeau winkel gewend bent, zodat je zeker weet dat je aankoop, een uniek geschenk is.

Geschiedenis

In de schuur van het oude Schultehuus in het centrum van het mooie dorp Diever is Harma Breen in 2011 gestart met de realisering van haar droom: een atelier/winkel voor mensen met een beperking en daardoor een afstand tot de arbeidsmarkt.. De inrichting en stijl doen nog denken aan de bouw uit 1600, maar de oude gebinten voldoen nu aan alle eisen die je aan een gerenoveerde sfeervolle ruimte kunt stellen.

Na meer dan dertig jaar in verschillende zorginstellingen te hebben gewerkt wilde Harma vanuit een veilige en positieve basis een dagopvang bieden die aansluit bij de behoefte en mogelijkheden van het individu. Door haar ervaringen in spel-, bezigheid- en creatieve therapie zijn veelzijdigheid, structuur en respect kenmerkende eigenschappen van de begeleiding. Deskundigheid staat borg voor kwaliteit. Wij willen u graag helpen om indien nodig via PGB de zorg voor uw zoon of dochter inhoud te geven. We zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 50 te Diever (ingang via de inrit naast ‘t Keernpunt)